Colour&Garden is het domein van Heiltje en Walter Hoogesteger in de tuin staat een gezellige hermitage waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Hartje zomer is er op Colour&Garden een muziekspektakel.


Op een hele warme dag werd in de nazomer van 2016 het 10 jarig bestaan van Colour & Garden gevierd. In de schaduw van de meer dan honderd jaar oude koningspeer werd genoten van de band 'Doggy Few' die vele Ierse liederen en de muziekinstrumenten uit Ierland liet horen. Het publiek zong de bekendste liederen mee. (foto's)


Buitengewoon succesvol zijn de tuinconcerten welke op het gazon plaats vinden. Met het Orkest 'Adorable' uit Rolde was het weer geweldig. De muziekanten Gonnie Klein, accordeon en zang; Dik Edzes, viool en zang; Willem Guicher, klarinet en zang; Taco van den Heiligenberg, contrabas. De vele bezoekers genoten van het mooie weer en de schitterende klanken. (foto's)

Het Zigeunerorkest 'zwarte ogen' was één groot feest. De muziekanten Pim Ferguson, viool; Quirine Moes, viool; Cees de Ranitz, klarinet, tárogáto en fluiten; Moniek Bollen, accordeon; Eduard Brons, piano; Ted Jordens, contrabas. Ruim driehonderd bezoekers genoten van de mooie muziek en genoten in het gras van het schitterende weer. (foto's)

Een heel ander repertoire was te horen van het Orkest 'Romanesca' Bohemian Music.
Onze eigen dorpsgenoot Willem Wolthuis speelde als beroemde violist in zijn eigen dorp. Dochter Femke Wolthuis en haar man Eric Bergsma aan de piano en Tim Nobel upright bass. Femke bekend van RTV Noord zong de sterren van de hemel. Ook hier kwamen vele muziekliefhebbers naar Colour & Garden om te genieten onder fraaie weersomstandigheden.