Colour&Garden is het domein van Heiltje en Walter Hoogesteger in de tuin staat een gezellige hermitage waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshops

Heiltje en Walter richtten tien jaar geleden de VoF Colour&Garden op, welke als doel heeft onder anderen workshops te organiseren. Heiltje plukte in haar jeugd al bossen korenbloemen en margrieten op de Onner Es waar het koren geel stond te rijpen. Mede door het volgen van cursussen en masterclass opleidingen kan zij professioneel bloemstukken arrangeren en geeft er les in.

Foto's van eerder gehouden workshops:

In de herfst kleurt de natuur in een groot pallet van warme tinten en dat is ook met de tuin het geval. Vele struiken en bomen dragen bij tot een "Indian Summer". Tijd voor een herfststuk waar de vonken vanaf spetteren.
De kersttijd is de drukste periode, er vinden vele kerstworkshops plaats in het tuinhuis mooi gedecoreerd met een kerstboom aan de wand en takken aan het plafond met kerstdecoraties erin geven een sfeervolle ambiance. De houtkachel zorgt voor een behaaglijke warmte. Buiten ligt regelmatig een pak sneeuw. Tijd voor een zelf gemaakte gluhwein met de nodige ingrediënten gemaakt of warme appelsap als alternatief. Een van de populaire workshops waar steeds meer belangstelling voor is.