Colour&Garden is het domein van Heiltje en Walter Hoogesteger in de tuin staat een gezellige hermitage waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Colour&Garden Tuin-&Cultuurreizen

In 2013 was het tijd voor nieuwe plannen. Met jarenlange ervaring in het organiseren van reizen voor verenigingen, tuinclubs en ons eigen bedrijf word het tijd voor een nieuw fenomeen. U kunt nu vlakbij huis instappen voor een reis voor weinig geld. Colour&Garden Tuin-&Cultuurreizen bezorgen u een fijne dag of dagdeel. Ouderen en jongeren genieten van een gratis kopje thee en een heerlijke muffin in de fraaie touringcar die ons brengt naar mooie locaties als De Keukenhof, De Orchideeën Hoeve met akkers vol bloeiende bloembollen. Ook een bezoek aan het Rijksmuseum behoort tot de mogelijkheden.
Organisator en reisleider is Walter Hoogesteger die samen met zijn echtgenote Heiltje De VoF Colour and Garden hebben en waar o.a. workshops plaatsvinden in het tuinhuis. Ook zijn wij winnaar van de groenste tuin van Haren met een eerste en een tweede prijs. Wij zijn veel op reis geweest en nemen u nu graag mee!

Zie Reisprogramma