Colour&Garden is het domein van Heiltje en Walter Hoogesteger in de tuin staat een gezellige hermitage waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Walter Hoogesteger doet verslag en vertelt: "Op een hele warme dag in het nazomer werd dit jaar het 10 jarig bestaan van Colour & Garden gevierd.
Het tuinconcert wat op een zondagmiddag werd georganiseerd, vond dit keer plaats onder de meer dan honderd jaar oude koningspeer. Het publiek bestond uit trouwe fans die de warmte trotseerden. De 25 meter lange loopbeek liet het water kletteren langs honderden veldkeien en een scala van groene varens in grote diversiteit.
Bijzonder was het uitzicht op de Keltische boom met Hedera en lange lianen.
In de schaduw werd genoten van de band 'Doggy Few' die vele Ierse liederen en de muziekinstrumenten uit Ierland liet horen. Het publiek zong de bekendste liederen mee.
Het werd een feestelijke middag waarbij het Ierse Guinness bier wel smaakte.
Walter en Heiltje genoten zelf nog wel het meest. Een aantal keren naar het zuiden van Ierland geweest en de prachtige ruige natuur gezien daar vonden ze het zo fantastisch. En het was helemaal gewekdig om die sfeer hier in onze eigen groenste tuin mee te maken.
De tuin werd door velen bezichtigd en de 'Hortensia happening' vernoemd naar de vele bloeiende hortensia's was weer een geslaagde dag."