Colour&Garden is het domein van Heiltje en Walter Hoogesteger in de tuin staat een gezellige hermitage waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Hermitage

Het tuinhuis van Heiltje en Walter is een gezellig onderkomen voor iedereen die even de hectiek van de dag wil ontvluchten. In de zomermaanden gaan de openslaande deuren open om buiten met een kopje koffie of thee met wat lekkers er bij, is het echt genieten. In de tuin bloeien stamrozen, klimrozen geuren in de zon aan de achtergevel.

Binnen in het tuinhuis doet het gezellig aan tussen de antieke en tuingereedschappen van deze eeuw. Onze ouders werkten op de boerderij in Onnen en fruitkwekerij De Bongerd in Glimmen. Deze historie is zichtbaar op de foto's die laten zien dat de liefde voor de tuin al jong werd aangeleerd. Ook de 1e en 2e prijs voor de groenste tuin van Haren is nadrukkelijk aanwezig. Altijd wel een mooi bloemstuk of decoratieve aankleding getuigen van volop creativiteit. Groepen en individuele personen zijn welkom voor een workshop op Colour&Garden.