Colour&Garden is het domein van Heiltje en Walter Hoogesteger in de tuin staat een gezellige hermitage waar allerlei activiteiten worden georganiseerd.

Colour&Garden Tuin-&Cultuurreizen

Dank aan de maar liefst 38 deelnemers aan de sneeuwklokjestocht voor de aardige reacties via facebook, mail en telefoontjes.
De sneeuwklokjes stonden in volle bloei, krokussen, narcissen scila's en vele kleuren helleborussen lieten hun voorjaarskleuren al zien op 11 maart, 10 dagen voor de lente begint. In de pastorietuin in Warffum waande je je in Engeland met snowdrops zo mooi. Het echtpaar die in de pastorie uit de 12e eeuw wonen leidde zelf de wandel en sluiptocht over smalle paadjes om alles te kunnen bewonderen. Daarna ging het richting Leens, naar 'Oosterhouw'.
Het imposante landhuis 'Oosterhouw' in 'Italiaanse' bouwstijl, zogenaamde eclectische stijl, ademde een mystieke sfeer uit en de tuin die wacht op enthousiaste groene vingers want het landhuis staat te koop! Binnenkort komt een filmploeg van het tv programma Binnenste Buiten voor opnames zo uniek is de plek wel waar wij waren.
De kennismaking met de eigenaar tuinarchitect Klaas Noordhuis was een feest. Net als de jasmijnthee en sneeuwklokjestaart van Wilbert die in het huis woont wat te koop staat. Ergens in de regio rommelde het in de grond door weer een lichte aardbeving die zaterdag. Onderweg zagen wij de door aardbevingen getroffen huizen en boerderijen. Maar de sneeuwklokjes en de natuur trekken zich daar niets van aan!
Het reisprogramma heeft dit jaar mogelijkheden voor een middagreis langs het bloeiende koolzaad, een Rhododendron dagtocht naar Hobbie Rhododendronpark Westerstede Duitsland, een middagreis als het koren, de tarwe en gerst rijp zijn om geoogst worden op het Groninger hogeland. Een herfsttintenmiddagreis door Noord Drenthe of uitjes per Oldtimer bus voor familiefeestjes.
De aankondigingen voor een reis worden geplaatst op deze site
en in de media enige weken voor de reisdata bekend zijn.
Wij gaan op reis als de bloei, het oogsten of de herfst op zijn mooist is!

Foto's van een eerder georganiseerde Sneeuwklokjestocht: